Craniosacraal therapie

Craniosacraal therapie van John E. Upledger is een behandelwijze, waarbij het doel is een ontspanning te krijgen in het craniosacraal en bindweefselsysteem met behulp van zachte technieken.  Alle structuren in het lichaam zijn direct of indirect hierdoor verbonden.  Beperkingen hierin kunnen klachten veroorzaken op vele plaatsen in het lichaam.

Door een zachte aanraking worden spanningen opgezocht en losgemaakt.  Door je eigen zelfherstellend en invoelend vermogen kunnen snelle of geleidelijke veranderingen plaatsvinden.

Duur 60 min. | € 35

Dieptemassage

Dieptemassage volgens Professor Andre Farasyn maakt gebruik van diepe dwarse fricties waardoor de spiergranulomen worden losgemaakt en bindweefselverklevingen worden opgeheven.  Eventuele entrapments van zenuwen worden vrijgemaakt.  Het is een adequate vorm van massage om chronische en acute bewegings- en pijnklachten te verhelpen. 

Duur 60 min. | € 35

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is de meest gekende massage en is de ideale manier om lichaam en geest volledig tot rust te laten komen.

Duur 60 min. | € 35

Duur 90 min. | € 50

Integrale voetreflex

Voetreflexologie gaat uit van de theorie dat zich in de voeten de reflectie of afspiegeling bevindt van het gehele lichaam.

Door het geven van een prikkel, druk, op een bepaalde zone van de voet ontstaat een reactie elders in het lichaam.  Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam aangespoord de homeostase, balans, te herstellen.  Reflexologie bekijkt de totale mens, niet de ziekte.  Door de voeten te bewerken bekomt men een bepaalde ont-spanning in het lichaam, een betere doorbloeding en het activeren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Duur 60 min. | € 35

Voeding

Voeding moet steeds aangepast worden aan het individu. Samen gaan we kijken naar wat bij jou past afhankelijk van activiteit, seizoen en constitutie.  De juiste keuze van voedingsmiddelen en combinatie dragen bij tot een gezond lichaam en geest.

Kruidenadviezen

 

Met kruiden kan je het zelfgenezend vermogen van het lichaam ondersteunen op een natuurlijke manier.  Iedere mens is uniek en samen kijken we welke kruiden voor jou belangrijk kunnen zijn om in balans te blijven.

72844566_2761051487246851_81287904259441